Kategoriat
Yleinen

Hoiva-alalle täsmäkoulutuksen kautta

Lue minkälaisia hoiva-alan koulutuksia juuri nyt on tarjolla.

Tällä hetkellä on tarjolla paljon erilaisia sotealan koulutuksia, joissa voit esimerkiksi valmistua hoiva-avustajaksi tai suorittaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon.

Hoiva-avustaja avustaa ja auttaa vanhuksia ja vammaisia. Työ sisältää auttamista ruokailussa, peseytymisessä, pukeutumisessa, asioiden ja kodin hoitamisessa. Työpaikkasi voi olla kotityöpalveluissa, palvelutaloissa, hoivakodeissa, erilaisissa asumispalveluyksiköissä ja ryhmäkodeissa.

Lue lisää hoiva-avustajan koulutuksesta:

Lähihoitajatutkinnon suorittaneena voit työskennellä moninaisissa työympäristöissä, kuten esimerkiksi ikääntyvien hoivapalveluissa, vammaisten ryhmäkodeissa, asiakkaan kotona tai mielenterveys- ja päihdekuntoutujien hoitoyksiköissä.

Lue lisää koulutuksesta:

Uudenmaan TE-toimisto sekä sote- ja puhtaanapitoalan oppilaitokset järjestävät marraskuussa rekrytointitapahtumia Uudellamaalla. Järjestämme tapahtumat kolmessa eri oppilaitoksessa: paikalla on oppilaitosten edustajia, joilta saat lisätietoa heidän koulutustarjonnastaan. TE-toimiston asiantuntijat järjestävät jokaisessa tapahtumassa infotilaisuuden työvoima- ja oppisopimuskoulutuksista. Tsekkaa tapahtumien ajankohdat ja paikat: