Kategoriat
Yleinen

Innostu yrittäjyydestä -tapahtuman esitykset

Jäikö kiinnostava esitys näkemättä? Ei hätää, sillä suurin osa päivän esityksistä on katsottavissa Tavata-alustalla. Lue uutisesta, miten pääset katsomaan esityksiä.

Tavata-alustalla oli Innostu yrittäjyydestä -tapahtuman aikana valitettavia teknisiä ongelmia. Jos et päässyt alustalle tapahtuman aikana ja olit vieraillut juuri tässä tapahtumassa, pääset katsomaan Innostu yrittäjyydestä -tapahtuman esityksiä kirjautumalla Tavata-alustalle. Kun kirjaudut alustalle, näkymä ”Omat tapahtumani ja yhteisöt” aukeaa sinulle. Tästä näkymästä löydät Innostu yrittäjyydestä -tapahtuman ja Avaa-painiketta klikkaamalla pääset katsomaan esityksiä.

Jos et ole aiemmin käynyt Tavata-alustalla, pääset katsomaan Innostu yrittäjyydestä -esityksiä tapahtuman sivun kautta. Huomaathan, että Tavata edyllyttää, että rekisteröidyt alustalle:

Innostu yrittäjyydestä (tavata.fi)

Innostu yrittäjyydestä -tapahtuman esitykset ovat katsottavissa Tavata-alustalla noin kahden viikon ajan. Valitettavasti aivan kaikkia päivän esityksiä emme pysty viemään alustalle.

Siirry Tavata-alustalle:

Tavata-alusta