Kategoriat
Yleinen

Menossa mukana vaikuttajalääkäri Pippa Laukka ja näyttelijä Nicke Lignell

Uudenmaan TE-toimisto järjestää keskiviikkona 26.1. klo 10–15 virtuaaliset sosiaali- ja terveysalan messut.

Virtuaalisessa tapahtumassa osallistujat voivat keskustella rekrytoivien työnantajien kanssa sekä tutustua yritysten toimintaan, alan eri työtehtäviin ja oppilaitoksiin. Maksuton tapahtuma on suunnattu kaikille sote-alasta kiinnostuneille.

Rekrymessuilla saa monipuolisesti tietoa ammatinvalinnan ohjauksesta, työvoimakoulutuksista, omaehtoisesta opiskelusta työttömyysetuudella, oppisopimuskoulutuksesta sekä tietoiskuja TE-toimiston palveluista.

Mukana Nicke, Pippa ja Siniverkkarimies

Rekrymessut ovat osa sote-alan Teemasta toimeen -tapahtumaviikkoa, jonka aikana Uudenmaan TE-toimisto tarjoaa tietoa alasta ja sillä työskentelystä. Virtuaalisia messuja juontaa mm. Syke-sarjasta tuttu näyttelijä Nicke Lignell. Messujen lisäksi luvassa on myös podcast-lähetys vaikuttajalääkärin Pippa Laukan ja fysioterapeutti/tubettaja Tero ”Siniverkkarimies” Heikkilän kanssa

Työnantajille on tarjolla webinaari 24.1. klo 9-12, jossa kerrotaan millaisia keinoja TE-toimistolla on tarjota sote-alan työvoimapulan ratkaisemiseksi ja työnantajien tarpeiden tukemiseksi

Sote-alan teemaviikon tapahtumat ovat virtuaalisia ja kaikille maksuttomia. Katso tästä teemaviikon tapahtumat ja kirjautumisohjeet rekrymessuille.

#teemastatoimeen