Kategoriat
Yleinen

Palvelualat koukuttavat – Palvelukokemus keskiöön

Tunnejohtamisen ja brändäyksen ammattilainen Maria Ekroth sekä huippukokki ja ekologisen ruoanlaiton osaaja Ossi Paloneva keskustelevat podcastissa muun muassa työskentelystä ravintola-alalla sekä siitä, miten johtamiskulttuuri on alalla kohentunut.

Tunnejohtamisen ja brändäyksen ammattilainen Maria Ekroth sekä huippukokki ja ekologisen ruoanlaiton osaaja Ossi Paloneva keskustelevat podcastissa muun muassa työskentelystä ravintola-alalla sekä siitä, miten johtamiskulttuuri on alalla kohentunut.

Keskusteluissa nousee esille myös tiimityön ja palvelukokemuksen merkitys palvelualoilla. Kuulet lisäksi, mikä Mariaa ja Ossia on koukuttanut alalle.

Podcast on osa Uudenmaan TE-toimiston hotelli-, ravintola- ja kaupan alojen toimialaviikkoa.