Kategoriat
Yleinen

Rekrytointimessuilla tapahtuu!

Messupäivän ohjelmassa on kiinnostavia uratarinoita, alan kuulumisia ja paljon muuta. Tervetuloa tapahtumaan 11.5. klo 10-15.

Toukokuun rekrytointimessuillamme esiintyvät alan rautaiset ammattilaiset. Pääset kuulemaan kiinnostavia uratarinoita ja alan kuulumisia. Inspiroivien puheenvuorojen lisäksi saat vinkkejä oman osaamisen kiteyttämiseen.

Rekrytointimessujen juontajana toimii aamupäivän ajan TV-toimittaja ja juontaja Hanna Sumari. Päivän ohjelmassa on useita kiinnostavia uratarinoita. Hanna Sumarin lisäksi urastaan kertovat ohjaaja ja tuottaja Tuukka Temonen, vastaava tuottaja Jenny Nyroos ja tv-alan moniosaaja Matti Heusala.

Business Finlandin Hanna Vuorinen kertoo audiovisuaalisen alan mahdollisuuksista ja näkymistä. Tapahtumateollisuus ry kertoo omat kuulumisensa alalta ja festivaalitoiminnasta. Journalistiliiton tervehdyksen tuo tiedottaja Mika Heijari.

Vinkkejä oman osaamisen tunnistamiseen

Messupäivän ohjelmassa on tuttuun tapaan tietoiskuja TE-toimiston palveluista ja niiden lisäksi Kumouksen Anna-Maria Leogranden sparraus: “Tunnista osaamisesi ja ota ainutlaatuinen uratarinasi ylpeästi haltuun”.

Webinaarin teemoja ovat: 

  • Tarkastele ja tunnista osaamistasi erilaisista näkökulmista 
  • Käännä urasi vaiheet ja mutkat vahvuudeksesi 
  • Jokaisen uratarina on ainutlaatuinen.

Paneelikeskustelun teemana alan opiskelijat

Paneelikeskustelun aiheena on av- ja tapahtuma-aloille valmistuvien opiskelijoiden työllistyminen. Paneelikeskustelua vetää kolumnisti ja kouluttaja Seida Sohrabi.

Huikean esiintyjäkattauksen lisäksi saamme käyttöömme kiinnostavan videon, joka kertoo musavideon tekemisestä. Video tulee nähtäville Teemasta toimeen -sivustollemme.

Miten pääsen messuille?

Järjestämme messut Tavata-alustalla ja voit jo nyt rekisteröityä alustalle:

  • Voit halutessasi vaihtaa kielen suomeksi ensimmäisen kohdan alasvetovalikosta.
  • Rekisteröidy käyttäjäksi ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi. Voit rekisteröityä myös Facebook-, Google- tai LinkedIn-tililläsi.
  • Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jonka avulla aktivoit tilisi ja täytät käyttäjätietosi.

Pääset toukokuun messuille koodilla, jonka julkaisemme tällä sivustolla toukokuun alkupuolella.

Tervetuloa rekrytointimessuille!