Tapahtumaan osallistuvat työnantajat

Täältä näet tapahtumaan osallistuvien työnantajien ja yhteistyötahojen esittelyt.

Atea Finland on IT-palvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön – rakennamme Suomea tietotekniikalla. Olemme toimineet Suomessa yli 30 vuotta, ja meillä on yli 600 ammattilaista luomassa joustavia ja tuottavia IT-ympäristön ratkaisuja ja palveluja. Kestävästi ja eettisesti, ympäristöstä ja yhteiskunnasta huolta kantaen. Visiomme on olla asiakkaillemme, kumppaneillemme ja henkilöstömme The Place to Be. Työnantajaesittely ke 15.2. klo 10.30.

Develore Oy auttaa yrityksiä saamaan haluttuja tuloksia räätälöidyillä ohjelmistoilla, joita on helppo käyttää ja joista löytyy juuri se, mitä tarvitsette – eikä mitään muuta.

Ceon on perustettu vuonna 2017, koska halusimme tehdä asiat paremmin. Autamme sinua digitalisoimaan ja luomaan uutta liiketoimintaa verkossa. Kartoitamme liiketoimintatarpeet palvelumuotoilun keinoin ja toteutamme timanttisia verkkopalveluita ketterästi yhdessä sinun sekä loppukäyttäjien kanssa. Työnantajaesittely to 16.2. klo 10.

Veikkauksen tarkoituksena on tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Haluamme huolehtia, että peli-ilo säilyy ja pelaaminen pysyy harmittomana.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä.
Meitä veikkauslaisia on noin 1400 ja työskentelemme lähes sadassa toimipisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa myyntipaikoissa, ja pelimme ovat pelirajojen turvin pelattavissa veikkaus.fi:ssä. Työnantajaesittely to 16.2. klo 11.00.

Valtori tuottaa valtionhallinnon toimialariippumattomat ict-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viestintäteknisiä palveluja ja integraatiopalveluja.

Meidän tehtävämme on huolehtia siitä, että valtionhallinnon arki on sujuvaa ja turvallista ICT-palveluiden ja -työvälineiden kanssa. Kehitämme, ylläpidämme ja suojelemme maan laajinta ICT-ympäristöä kumppaniemme kanssa, jotta asiakkaamme menestyvät ja vievät Suomea eteenpäin. Lakisääteinen toimintamme perustuu asiakastarpeisiin. Työnantajaesittely to 16.2. klo 12.30.

We offer you something really special. Come and join us to enable the Magic of Games coming true. We are an Edtech company specialised in gamification. Seppo is a platform for every educator to create truly inspiring, gameful learning experiences without no coding at all. Join our presentation – you’ll get a chance to get a glimpse of how Seppo works in practise. It is interesting, we promise. Työnantajaesittely ke 15.2. klo 12.00.

Finnish Information Security Cluster. Olemme Suomen kyberturvallisuusalan ääni. Toimimme kyberturvallisuusalan edunvalvojana ja ajamme jäseniemme etua Suomessa ja kansainvälisesti. Edustamme jäseniämme elinkeinopoliittisissa asioissa ja yhteiskunnallisessa päätöksenteossa.

Toimintamme ja olemassaolomme tarkoitus on turvallinen digitaalinen Suomi, jossa kyberturvateollisuus on menestyksen mahdollistaja.

Jäsenistömme koostuu kaiken kokoisista tieto- ja kyberturvallisuuteen keskittyvistä yrityksistä ja organisaatioista. Jäsenmäärämme on tällä hetkellä noin 80.

Saranen on kasvua tuottavan työelämän asiantuntija. Tunnemme läpikotaisin suomalaisen työelämän, sen karikot ja valtavan kasvupotentiaalin. Tärkeimpänä työkalunamme on jatkuvan oppimisen ihmevoima: meistä osaaminen on se tekijä, jolla yritykset ja yksilöt saavuttavat tavoitteensa ja vahvistuvat haasteistaan.

Valtakunnallinen Mimmit koodaa -ohjelma murtaa yhdessä yritysten avulla IT-alaan liittyviä myyttejä ja stereotypioita. Ohjelma osoittaa, että alalle voi lähteä kuka vain – koodaaminen ja ohjelmistokehitys kuuluvat ihan kaikille!

Ohjelman pitkäaikaisena tavoitteena on antaa kaikille tasa-arvoinen mahdollisuus opiskella ja menestyä IT-alalla sukupuolesta riippumatta. Ohjelma on onnistuneesti auttanut kohderyhmäänsä löytämään teknologiapolun alkuun, saamaan ensimmäisen työpaikan IT-alalta sekä lisännyt alan yritysten ja esimerkiksi alanvaihtajien kohtaamisia.

Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry on vaikuttaja, verkottaja ja vauhdittaja digitaalisen osaamisen kehittämisen ja digitaalisten toimintaprosessien edistämisen alueilla.

Taitotalo on ammatillisen aikuiskoulutusalan suurin toimija. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia. Meiltä löydät lähes 90 tutkintoa, yli 60 ammatillista sertifikaattia ja reilut 600 eri ammattialojen lyhytkoulutusta.

Ammatillisen aikuiskoulutusalan suurimpana toimijana meillä on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa.

BearIT on ensimmäinen yksityinen yhteiskunnallinen -yritys ohjelmistotalo Suomessa. Yritys on palkittu mm. Deloitten kasvulistalla ja Pirkanmaan vuoden yrityksenä. Tarina on lähtenyt liikkeelle työttömien, 50+ henkilöiden palkkaamisesta jatkuen aina maahanmuuttajille suunnattuihin palveluihin. Nykyään yritys tarjoaa palveluja tuhansille työttömille vuositasolla.