Esiintyjät

Marko Jantunen on entinen ammattijääkiekkoilija. Hän valmistui syksyllä 2022 lähihoitajaksi ja sai sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon mielenterveys- ja päihdetyön osaamisalalta. Hänellä on myös mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto sekä liikunnanohjauksen perustutkinto. Jantunen on elävä esimerkki siitä, miten elämänkokemuksesta ja koulutuksesta syntyy yhdessä ainutlaatuinen kokonaisuus. 

Teemasta toimeen -tapahtumaan Marko Jantunen tulee puhumaan radikaalista elämänmuutoksestaan ja polveilevasta urapolustaan. Jantunen haluaa puheenvuorossaan rohkaista kaikkia ottamaan apua vastaan. Hän haluaa innostaa kuulijoita inspiroitumaan mahdollisuuksista ympärillään. TE-toimistolla on myös rooli Jantusen elämänmuutoksessa.

Podcastissa mukana

Nita Mesiäinen on jokaisesta hetkestä nauttiva, kiitollisuudesta ja rakkaudesta käsin eläjä, jolle jokainen päivä on uusi mahdollisuus. Nita on myös toinen Mindscape Median perustajista, sairaanhoitaja ja mielenterveyden puolestapuhuja. Nitan missio on oman tarinansa kautta inspiroida ja rohkaista muita lähtemään kohti omaa unelmiensa elämää.

Paneelikeskustelussa mukana

Vaikutu vaihtoehdoista – nostetta ja inspiraatiota työuralle! -paneelikeskustelua on mahdollista seurata keskiviikkona 15.5. klo 13 TE-liven kanavalta.

Mira Piironen, Johtava asiantuntija, TE-toimisto

Anna-Kaisa Karjalainen, Asiakkuusjohtaja, Springhouse

Janika Toivonen, Operatiivinen johtaja, Barona