Tietoa

Uudenmaan TE-toimisto edistää työnhakijoiden ja työntekijöiden kohtaamista uusilla, säännöllisesti järjestettävillä Teemasta toimeen -toimialaviikoilla. Viikkojen tarkoitus on löytää uusia keinoja kohtaannon edistämiseksi.

Jokaisen Teemasta toimeen -toimialaviikon aiheena on yksi ala, jota nostetaan viikon aikana esiin monesta eri näkökulmasta. Viikkojen aikana järjestetään ajankohtaista ja laadukkaasti toteutettua ohjelmaa niin työnhakijoille kuin yrityksille. Tapahtumien tarkoituksena on myös houkutella uusia tekijöitä niille aloille, joille tarvitaan lisää osaajia.

Tapahtumat eivät vaadi ennakkoilmoittautumista!

Kaupan- ja asiakaspalvelualan toimialaviikko

Kiinnostaako ura kaupan-, myynnin tai asiakaspalvelun parissa? Tule tutustumaan alaan ja rekrytoiviin työnantajiin 24.11. järjestettävillä messuilla!

Kaupan- ja asiakaspalvelualan työnhakijat ja työnantajat kokoontuvat yhteen Uudenmaan TE-toimiston järjestämillä rekrytointimessuilla. Luvassa on muun muassa työnhakusparrausta, uratarinoita, paneelikeskustelu sekä tietoiskuja TE-toimiston palveluista työnhakijoille ja yrityksille. Tapahtumasta saat myös vinkkejä siihen, miten voit vaihtaa uraa kouluttautumalla alalle.

Päivä huipentuu rekrytointitapahtumaan, jossa sinulla on mahdollisuus lähestyä alan työnantajia sekä tutustua yritysten toimintaan ja työtehtäviin. Rekrytointitapahtumassa on mukana myös oppilaitoksia, joiden kanssa voit keskustella alan koulutusvaihtoehdoista.

Tapahtuma on suunnattu kaikille kauppa- ja asiakaspalvelualasta kiinnostuneille työnhakijoille sekä alalla toimiville yrityksille. 

Tervetuloa mukaan!

Messut ovat osa Uudenmaan TE-toimiston järjestämää Teemasta toimeen-tapahtumaviikkoa, jonka tarkoituksena on nostaa kaupan ja asiakaspalvelun alaa esiin monesta eri näkökulmasta. Katso koko viikon ohjelma: teemastatoimeen.fi/ohjelma.

Osallistuminen

Tapahtuma on kaikille ilmainen. Sinun ei tarvitse edes rekisteröityä Liveto-sivustolle, vaan kirjautuminen anonyyminä on myös mahdollista.

Jos kuitenkin haluat, voit luoda Liveto-tilin tämän sivun oikeassa yläkulmassa olevasta kohdasta ”Tili”. Rekisteröidy käyttäjäksi ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jonka avulla voit aktivoida tilisi ja täyttää käyttäjätietosi. Rekisteröitymisen jälkeen voit liittyä mukaan tapahtumaan.