Tietoa

Uudenmaan TE-toimisto edistää työnhakijoiden ja työntekijöiden kohtaamista uusilla, säännöllisesti järjestettävillä Teemasta toimeen -toimialaviikoilla. Viikkojen tarkoitus on löytää uusia keinoja kohtaannon edistämiseksi.

Jokaisen Teemasta toimeen -toimialaviikon aiheena on yksi ala, jota nostetaan viikon aikana esiin monesta eri näkökulmasta. Viikkojen aikana järjestetään ajankohtaista ja laadukkaasti toteutettua ohjelmaa niin työnhakijoille kuin yrityksille. Tapahtumien tarkoituksena on myös houkutella uusia tekijöitä niille aloille, joille tarvitaan lisää osaajia.

Toukokuussa haetaan työlle tekijää media-, av- ja tapahtuma-alan toimialaviikolla. Tapahtuman tarkoituksena on verkostoitua, tavata alasta kiinnostuneita työnhakijoita ja keskustella alojen näkymistä. Keskiviikkona 11.5. pidettävillä rekrymessuilla on luvassa esim. paneelikeskustelu, työnhakusparrausta ja tietoiskuja TE-toimiston palveluista. Toimialaviikolla järjestetään tiistaina 10.5. työnantajille webinaari, joka tarjoaa työkaluja rekrytoinnin helpottamiseksi ja työntekijöiden löytämiseksi.

Osallistu messuille

Tapahtumat ovat virtuaalisia ja kaikille maksuttomia. Rekrymessut toteutetaan Tavata-alustalla, johon pääset rekisteröitymään www.tavata.fi.

Luo Tavata-tili sivun oikeassa yläkulmassa olevasta kohdasta ”Rekisteröidy”. Voit rekisteröityä Tavataan myös Facebook-, Google- tai LinkedIn-tililläsi. Rekisteröidy käyttäjäksi ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jonka avulla voit aktivoida tilisi ja täyttää käyttäjätietosi. Rekisteröitymisen jälkeen pääset mukaan tapahtuman omalla koodilla, jonka löydät tältä sivulta toukokuussa.

Katso tästä lyhyt ja selkeä video rekisteröitymisestä:
https://www.youtube.com/watch?v=E5lQIcpFZZ8