Ohjelma

Maanantai 24.1.

Keinoja työvoimapulaan -webinaari

9-10
Tukea työllistämiseen
Tunnetko työolosuhteiden järjestelytuen, palkkatuen ja positiivisen erityiskohtelun? Kerromme myös mm. todistuksesta suurtyönantajille, ehdolle asettelusta ja monimuotoisen työyhteisön taloudellisista vaikutuksista. Aiheeseen johdattelevat työkykykoordinaattori Heli Lipasti sekä kehittämispäällikkö Eija Lappalainen.

10-11
Koulutuspalvelujen mahdollisuudet
Miten toimia, jos haluan järjestää rekrykoulutusta tai ottaa opiskelijoita oppisopimuksella? Uudenmaan TE-toimiston johtava asiantuntija Mira Piironen ja Uudenmaan ELY-keskuksen erityissuunnittelija Kirsi Piispanen kertovat erilaisista osaamisen kehittämisen mahdollisuuksista vastata työvoimapulaan.

11-12
Kansainvälinen rekrytointi
Kansainvälinen rekrytointi kiinnostaa sote-alalla. Tässä osuudessa kuulet mm. kansainvälisen rekrytoinnin palveluista sekä TyöpaikkaSuomi ja -Ruotsi -koulutuksista. Kansainvälisen rekrytoinnin palveluista kertovat asiantuntijat Saija Repo ja Tupu Kinnunen sekä palvelupäällikkö Mikko Mähönen.

Ilmoittaudu webinaariin täällä.

Tiistai 25.1.

Innostu sotesta -podcast

Podcast julkaistaan: Innostu sotesta -podcastissa äänessä ovat tunnettu vaikuttajalääkäri Pippa Laukka ja fysioterapeutti/tubettaja Tero ”Siniverkkarimies” Heikkilä.

Keskiviikko 26.1.

Virtuaaliset rekrymessut

Tapahtuman juontaa mm. Syke-, Roba- ja Ihmeidentekijät sarjoista tunnettu näyttelijä Nicke Lignell

11.00-12.00
Sote-alan info: kysy koulutuksista ja työmahdollisuuksista

12.00-12.45
Paneelikeskustelu: Sote-alan monet mahdollisuudet

Paneelikeskustelussa pureudumme sote-alan vetovoimatekijöihin sekä alan tarjoamiin monipuolisiin mahdollisuuksiin. Mikä vetää alalle ja saa innostumaan alasta pidemmän työuran varrella? Miltä näyttää sote-alan tulevaisuus ja miten työ muuttuu soteuudistuksen ja digitalisaation myötä?

Keskustelemassa pitkän linjan sote-ammattilainen, TE-toimiston asiantuntija Nina Jätyri, HALI ryn johtaja Arja Laitinen, sosiaalialan opiskelija Elisa Laitila. Keskustelua johdattelee sosionomi ja hyvinvointialan konkari Paula Band.

13.00-13.30
Starttiraha info yrittäjyyttä suunnitteleville:


Yleistä tietoa starttirahasta, starttirahan hakemisesta, sen edellytyksistä ja mahdollisista esteistä

14.00-14.30
Sote-alan toimialakatsaus

Sote-alan toimialakatsauksessa tarkastellaan alan työmarkkinatilannetta Uudenmaan TE-toimiston tilastojen valossa. 

Lisäksi pureudumme sote-alan työvoimapulakysykseen. Aiheesta alustaa Arja Laitinen HALI ry:stä.

Infopajat ja webinaarit

10.00-11.30
Webinaari: Kuinka laatia edukseen erottuva CV ja hakemus?

12.00-12.30
Kuinka vahvistaa suomen kielen osaamista?

13.00-14.00
Webinaari: Onnistu työnhaussa

Kirjautumisohje messuille

Rekisteröidy rekrymessuille osoitteessa www.tavata.fi/signup.
Luo Tavata-tili sivun oikeassa yläkulmassa olevasta kohdasta ”Rekisteröidy”. Rekisteröidy käyttäjäksi ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi. Voit rekisteröityä myös Facebook-, Google- tai LinkedIn-tililläsi.
Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jonka avulla aktivoit tilisi ja täytät käyttäjätietosi. Rekisteröitymisen jälkeen liityt mukaan tapahtumaan koodilla REAYV6 (huomioi isot kirjaimet).

Katso tästä lyhyt video rekisteröitymisestä:
https://www.youtube.com/watch?v=E5lQIcpFZZ8