Kategoriat
Yleinen

Janika siirtyi aikuisena kyberturva-alalle – katso videolta, miten se onnistui

Oletko miettinyt alan vaihtoa aikuisena? Kiinnostaako sinua ICT-ala? Helmikuun toimialaviikollamme 13.–16.2. on luvassa kiinnostavia puhujia ja paljon tietoa alalta.

Janika vaihtoi alaa aikuisena ja kertoo videolla, miksi valitsi juuri kyberturva-alan ja millaista osaamista sekä koulutusta alalle pääseminen vaatii.

Ohjelmistoalan mahdollisuuksista alan vaihtajille puhuu myös teknologia-alan vaikuttaja Milja Köpsi Mimmit koodaa -ohjelmasta. Miljan puheenvuoroa pääset kuuntelemaan torstaina 16.2. klo 9.30.   

Mutta miten palata aikuisena aloittelijan rooliin? Elinikäinen oppiminen – Voiko aikuinen olla aloittelija on futuristi, keksijä ja tietokirjailija Perttu Pölösen puheenvuoron teema. Pertun viesti on, että osaamista pitää päivittää kuin puhelinta ja kehityksen perässä pysyminen edellyttää jatkuvaa uudistumista. Tarvitsemme kykyä palata takaisin aloittelijan rooliin, uudestaan ja uudestaan, kun vaatimukset muuttuvat. Pertun esitys on ohjelmassa tiistaina 14.2. klo 12.30.

Järjestämme tämän tapahtuman virtuaalisella Tavata-alustalla.

Löydät tältä sivustolta lähempänä tapahtuman ajankohtaa tapahtuman koodin, jonka tarvitset, jos haluat sopia tapaamisia työnantajien kanssa.

Osallistu vaikka kotisohvaltasi ja löydä urallesi uusi suunta.