Kategoriat
Yleinen

Rekrytointimessut tuo yhteen kaupan alan työnhakijat ja rekrytoivat yritykset

Työnhakijat ja yritykset kohtaavat Uudenmaan TE-toimisto järjestämillä virtuaalisilla kaupan ja asiakaspalvelualan rekrymessuilla keskiviikkona 24.11.

Uudenmaan TE-toimisto järjestää virtuaaliset kaupan ja asiakaspalvelualan rekrytointimessut 24.11. Tapahtumaan osallistuu useita mielenkiintoisia yrityksiä, jotka etsivät uusia työntekijöitä ja paikalle odotetaan myös paljon alasta kiinnostuneita työnhakijoita.

Messupäivän ohjelmassa on myös kaupan alan toimialakatsaus ja paneelikeskustelu alan yrittäjyydestä. Panelistit keskustelevat muun muassa yrittäjyyden alkutaipaleesta, askelmerkeistä, yrittäjyyttä tukevasta koulutuksesta sekä tahoista, jotka auttavat yritystoiminnan aloitusta koskevien mietteiden kanssa. Paneelikeskus lähetetään livenä kauppakeskus Sellosta 24.11. klo 12.

Kaupan ja asiakaspalvelualan rekrytointimessut ovat Uudenmaan TE-toimiston järjestämän Teemasta toimeen -toimialaviikon pääohjelma.

Lokakuussa 2021 lanseeratut Teemasta toimeen -teemaviikot ovat Uudenmaan TE-toimiston uusi konsepti, jossa kohtaanto-ongelmaa ratkotaan eri toimialoihin keskittymällä.

Viikon 46 aikana luvassa on myös podcast-lähetys ja kansainvälisen rekrytoinnin tilaisuus yrityksille.